Την Κυριακή 8 Μαρτίου στο καφενείο των χρωμάτων καλεσμένη η τραγουδοποιός Ανδριάνα Μπάμπαλη

Το καφενείο των χρωμάτων… Μια εκπομπή εμπνευσμένη από ένα απλό καφενείο που αν το προσέξεις είναι ένα μικρό είδος πολιτισμού από μόνο του ως χώρος κοινωνικής εστίασης, συσσώρευσης καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά και προβληματισμού… Από την άλλη μεριά υπήρχε πάντα η Ορχήστρα Των Χρωμάτων του Μάνου Χατζιδάκι ως σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό αυτής της χώρας που χρωμάτισε με τον καλύτερο τρόπο τα γκρίζα σημεία που άφησαν πίσω τους κάποιοι για τους δικούς τους λόγους. Τα παραπάνω μαζεύτηκαν σε αυτή τη δίωρη εκπομπη΄8-10 το βράδυ κάθε Κυριακή στο ιστορικό  Δεύτερο Πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας της ΕΡΤΟΠΕΝ. Καλεσμένοι άνθρωποι κυρίως από το χώρο της μουσικής, μικρά ανεξάρτητα σχήματα από αυτά που δεν θα ακούσεις εύκολα στο ραδιόφωνο αλλά και εκπρόσωποι γενικότερα από το ευρύτερο πολιτιστικό φάσμα (ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς).

Την Κυριακή 8 Μαρτίου καλεσμένη η τραγουδοποιός Ανδριάνα Μπάμπαλη με αφορμή την καινούργια της δισκογραφική δουλειά «Το μαζί είναι δρόμος» που κυκλοφορεί από τηνFeelgoodRecords.

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει συμπληρώσει ήδη μια δεκαετή παρουσία στη μουσική και τη δισκογραφία, όμως τώρα για πρώτη φορά μας παρουσιάζει ένα προσωπικό άλμπουμ, με δικές της μουσικές συνθέσεις και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, αλλά και δικούς της. Για πρώτη φορά βασίζεται πάνω σε δικά της τραγούδια, με μόνη εξαίρεση την διασκευή του “Ubbidirο” του BiagioAntonacci. Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Onirama («Τ’ Ακουστικά»), η Τζώρτζια Κεφαλά («Το μαζί είναι δρόμος») (με την συμμετοχή της Τζώρτζιας Κεφαλά), Γιάννης Κότσιρας («Υπνοβάτης») και HaigYazdjian («Στον Αόριστο»). Την παραγωγή και την ενορχήστρωση του album έκανε ο ΑκηςΚατσουπάκης





Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54