Ο ΠΑΟΚ παίζει με την Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Η UEFA τιμώρησε με αποκλεισμό την Μέταλιστ λόγω της συμμετοχής σε στημένα παιχνίδια στο Ουκρανικό πρωτάθλημα και τη θέση της στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ παίρνει ο ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει την Σάλκε την επόμενη Τετάρτη (21/8) στη Γερμανία. Όσον αφορά την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι Ισραηλινοί προκρίνονται χωρίς αγώνες στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η απόφαση για τους Ουκρανούς ήταν λίγο πολύ γνωστή από χθες, όμως σήμερα ξεκαθάρισε το θέμα για τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος αποφασίστηκε να πάρει τη θέση των Ουκρανών στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που σημαίνει ότι αντί να ταξιδέψει για το Ισραήλ όπου θα αντιμετώπιζε την Μακάμπι, θα ταξιδέψει στο Γκεζελκίρχεν για να «παλέψει» με την Σάλκε για μία θέση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μέταλιστ έχει δικαίωμα να προσφύγει στο CAS, κάτι που θα κάνει, ενώ ήδη έχει ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης.

Ο ΠΑΟΚ βγαίνει διπλά κερδισμένος από την απόφαση αυτή, καθώς όχι μόνο θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (κόντρα σε πιο δυνατή όμως ομάδα), αφετέρου σε περίπτωση αποκλεισμού του από τη Σάλκε, θα πάρει μέρος στους ομίλους του Europa League. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54