Πορεία στο Περιστέρι για τον 19χρονο Θανάση

Σε συγκέντρωση και πορεία καλούν, σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου στις 6μμ στη πλ. Δημαρχείου στο Περιστέρι,με αφορμή το θάνατο του 19χρονου, η «Συνέλευση Περιστερίου ενάντια στις κρατικές δολοφονίες και την καταστολή», η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Εργατική Λέσχη Περιστερίου, οι Ανυπόταχτοι Μαθητές, δημοτικές κινήσεις, η τοπική ΕΛΜΕ και σωματεία εργαζομένων.

«Τα κέρδη τους κοστίζουν ανθρώπινες ζωές  

Να τσακίσουμε την αστυνομοκρατία στο Περιστέρι και σ' όλες τις γειτονιές της Αθήνας  

ΟΛΟΙ στη Συγκέντρωση-Πορεία, στην Πλατεία Δημαρχείου, Περιστέρι, Τρίτη, 27 Αυγούστου, 6 μμ   Από τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Θανάσης Καναούτης για ένα εισιτήριο στο τρόλεϊ, το κέντρο του Περιστερίου αστυνομοκρατείται συνεχώς και αδιαλείπτως. Διμοιρίες ΜΑΤ και διερχόμενα περιπολικά και δελτάδες στην πλατεία Δημαρχείου και σ' όλα τα γύρω στενά. Ενσταλάζουν το δηλητήριο με "κοκτέιλ φόβου και καταστολής". Και οι αγωνιστικές δυνάμεις όμως της γειτονιάς εκεί, παρούσες καθημερινά, απαντούν με γενικές συνελεύσεις στην πλατεία, με αφίσες και προκηρύξεις, με συγκεντρώσεις και πορείες. Μετά τη συναυλία της Παρασκευής, υπάρχει κάλεσμα στην πλατεία Δημαρχείου για αντιτρομοκρατική και αντικατασταλτική πορεία την Τρίτη, 27/8, στις 6 μμ. Οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα δώσουν ακόμα μια φορά το μαχητικό τους παρών, για να τσακιστούν στην πράξη οι ελεγκτές της ζωής μας, η κρατική βία και αστυνομοκρατία. 

Δεν θα τους περάσει! Οι δολοφόνοι των ζωών μας θα πληρώσουν και θα τη νικήσουμε την κρατική καταστολή!        

-Δημόσιες δωρεάν συγκοινωνίες για όλους

-Κάτω η κυβέρνηση των δολοφόνων 

-Να τιμωρηθούν οι ένοχοι.», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε. Περιστερίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 

«... η συλλογική αντίσταση και η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Οργανωνόμαστε από τα κάτω σε κάθε γειτονιά, σχολείο και χώρο δουλειάς. Αντιστεκόμαστε. Δίνουμε μάχες για δωρεάν συγκοινωνίες, δωρεάν υγεία και παιδεία και σε ό,τι μας εξαθλιώνει τη ζωή. Δε θα πληρώσουμε εμείς την κρίση των τραπεζών και του κεφαλαίου. Αρνούμαστε να γυρίσουμε στην κανονικότητα του νόμου και της τάξης, να σκύψουμε το κεφάλι στον κόσμο των ελεγκτών και των μπάτσων που «απλά κάνουν τη δουλειά τους», να κλειστούμε πίσω στα σπίτια – κλουβιά με τη συντροφιά των ρουφιάνων των ΜΜΕ. Σε πείσμα όλων αυτών, εμείς παραμένουμε εδώ. Μένουμε κάθε μέρα όλοι μαζί στο σημείο δολοφονίας, στην πλατεία, στις γειτονιές μας. Βγαίνουμε στους δρόμους για να αντισταθούμε και παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΠΟΡΕΙΑ Τρίτη 27 Αυγούστου, πλατεία δημαρχείου, 6:00 μ.μ.», από την ανακοίνωση της «Συνέλευσης Περιστερίου ενάντια στις κρατικές δολοφονίες και την καταστολή».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54