Ψυχιατρικά Νοσοκομεία: 24ωρη απεργία την Τρίτη 3 Σεπέμβρη

 24ωρη Απεργία στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της Χώρας, προκηρύσσει η ΠΟΕΔΗΝ για την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 και οργανώνει Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 11.30πμ. Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει πως:
«Διαμαρτυρόμαστε για
1. Την συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου Τομέα Ψυχικής Υγείας και της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης.
2. Την υποχρηματοδότηση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης
3. Τις Διαθεσιμότητες – Απολύσεις των Υγειονομικών».



Επίσης η ΠΟΕΔΗΝ με άλλη ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό ότι θα προχωρήσει σε στάση εργασίας την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας μετά την 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ από 11π.μ. έως 3μ.μ. Στις 12 θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Λεκανοπέδιο κάτω από το Υπουργείο Υγείας και στην Περιφέρεια στις έδρες των ΥΠΕ.
Αύριο Τρίτη 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ πραγματοποιείται 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στα ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ με Πανελλαδική Συγκέντρωση κάτω από το ΥΥΚΑ στις 11:30π.μ.
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ η ΠΟΕΔΗΝ θα πάρει μέρος ΜΑΖΙΚΑ στο Συλλαλητήριο της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Καλεί όλα τα Σωματεία μέλη με έμφαση σε αυτά της Βορείου Ελλάδος σε Προσυγκέντρωση στις 17:30 κάτω από τα Γραφεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ Αριστοτέλους 16 (στην πλατεία Αριστοτέλους).
Τα αιτήματα της απεργίας είναι:
- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
- ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΠΟΛΥΣΗ
- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΣΥ – ΕΟΠΥΥ
- ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ
Υ.Γ. Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ συνεδριάζει εκτάκτως την ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1μ.μ. για την παραπέρα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με άξονα την 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ στις 18 – 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54