Αντίο, συναγωνιστή και σύντροφε Αχιλλέα!

Τον Αχιλλέα τον γνωρίσαμε στον αγώνα, στον δρόμο, στις κινητοποιήσεις του κλάδου αλλά και τις κινηματικές και κοινωνικές διεργασίες, στα φοιτητικά του 06'-07', στο κίνημα των αγωνιζόμενων της πλ. Συντάγματος. Τον γνωρίσαμε στις αλυσίδες περιφρούρησης στις δυναμικές απεργίες στο συγκρότημα του Μπόμπολα, όπου εργαζόταν για 10 χρόνια ως συντάκτης ύλης.
 
Τον γνωρίσαμε στον αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ, στον οποίο τάχθηκε απο την αρχή, παρέχοντας όχι μόνο την αλληλεγγύη του αλλά και την πολύτιμη βοήθειά του ως κινηματογραφιστής, προκειμένου να σταθεί όρθιο το εγχείρημα της κατειλημμένης και ζωντανής ΕΡΤ. Ήταν σύντροφος, συναγωνιστής, με τον οποίο μας ένωνε η επιθυμία για την υπεράσπιση των κεκτημένων της εργατικής τάξης και της κοινωνίας, ο συνεπής και συνεχής αγώνας για την ανατροπή του αδυσώπητου καπιταλιστικού συστήματος.
 
Στην επόμενη απεργία, στην επόμενη περιφρούρηση, στις μελλοντικές κινητοποιήσεις θα λείπει από δίπλα μας λόγω ενός τροχαίου δυστυχήματος χθες έξω από την ΕΡΤ, όπου εργαζόταν ως τα ξημερώματα.

Όμως, δεν θα λείπει το ενθουσιώδες όραμα, που είχε και ο ίδιος, για την αλλαγή της κοινωνίας, δεν θα λείπει η πεισματική επιθυμία για τη συνέχιση του αγώνα!


Συνέλευση έμμισθων, άμισθων, «μπλοκάκηδων», «μαύρων», ανέργων και φοιτητών στα ΜΜΕ,

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54