Δένδιας:«Νεοναζιστικές οργανώσεις δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

 

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έγινε το μεσημέρι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και τον ενημέρωσε για την εντολή που -όπως είπε- έχει από τον πρωθυπουργό ότι «τάγματα εφόδου στη χώρα και νεοναζιστικές οργανώσεις δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές». Ο κ. Παπούλιας υποδέχθηκε τον υπουργό επισημαίνοντας ότι παρακολουθεί τις πολύ σημαντικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.

 

 

Ο κ. Δένδιας, σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την αναφορά του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.

Επίσης,υπογράμμισε ότι «η συντριπτική -όχι απλώς η μεγάλη- πλειοψηφία των γυναικών και των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι περήφανοι άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν τα πάντα για την προστασία της ζωής, της περιουσίας και της ασφάλειας του Έλληνα πολίτη. Και μάλιστα υπό δυσχερέστατες συνθήκες, με χαμηλότατους μισθούς και σε ένα κλίμα το οποίο δεν επιτρέπει πάντοτε να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους». 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24/09/2013 - 18:02