Βροχή τα προβλήματα σε Πάτρα - Αγρίνιο

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή σε αρκετές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Ελλάδας. Στην Πάτρα, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης υπήρξαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια αλλά και απομάκρυνση πεσμένων δέντρων. Ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και υπόγεια προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή και στο Αγρίνιο. Στη γέφυρα του Αχελώου αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν, καθώς η σφοδρή βροχόπτωση έκανε αδύνατη τη διέλευσή. Την ίδια στιγμή στη Λαμία, αν και δεν έβρεξε, λόγω των ισχυρών ανέμων κόπηκαν δέντρα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης.


 

Στην Πάτρα, η πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 60 κλήσεις για άντληση υδάτων στη διάρκεια της νύχτας ενώ σημειώθηκαν επίσης διακοπές ρεύματος. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, βούλωσαν φρεάτια ενώ καταγράφηκαν και πτώσεις δέντρων.

Προβλήματα παρατηρήθηκαν σε περιοχές όπως τα Δεμένικα, το Ρίο, η Παραλία, το κέντρο της πόλης, η Ακτή Δυμαίων, η Ηρώων Πολυτεχνείου, η Γερμανού, η Αρόης.

Πηγή: ΝΕΤ - thebest.gr

Φωτογραφία: www.thebest.gr

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01/10/2013 - 09:42