Στη φυλακή και ο Χρήστος Παππάς

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χ. Παππάς, μετά την περίπου επτάωρη απολογία του. Η απόφαση ήταν ομόφωνη αφού ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν για την προφυλάκιση.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, που θεωρείται ο υπαρχηγός της Χ.Α., ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για πολιτική σκευωρία και αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επιβαρυντικό ρόλο για την προφυλάκισή του έπαιξε το γεγονός, ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών. Ο Χ. Παππάς παραδόθηκε 48 ώρες μετά την έκδοση του εντάλματος και πιθανολογείται ότι μέσα σε αυτές τις ώρες εξαφάνιζε στοιχεία. «Η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει, θα γίνει χείμαρρος και θα σας πνίξει» και «ζήτω η ελευθερία, δεν τελειώνει η Χρυσή Αυγή» δήλωσε ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του κ. Παππά, βρέθηκε πληθώρα αντικειμένων και συμβόλων ναζιστικού περιεχομένου, όπως σημαίες με σβάστικα, φωτογραφίες του Χίτλερ και του Μουσολίνι, όπλα, ναζιστικά κράνη κ.ά.
Αύριο θα μεταφερθεί στις φυλακές.

 

 

Σχετικές Ειδήσεις:

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού οι Μιχαλολιάκος, Λαγός - Σε Μαλανδρίνο, Ελαιώνα ο Πατέλης και η ανθυπαστυνόμος

Δεν έπεισαν Μιχαλολιάκος- Πατέλης για όσα έγιναν τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Στο αυτόφωρο την Παρασκευή η Θ. Σκορδέλη

Παραδόθηκε και ο «πυρηνάρχης» Περάματος της Χρυσής Αυγής

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04/10/2013 - 00:52

Πολυμέσα