ΠΟΕΜ: Ε.Α.Σ – ΕΛ.ΒΟ – ΛΑΡΚΟ - Η Κυβέρνηση εκποιεί η Τρόικα κατεδαφίζει

Την αντίθεσή της στα σχέδια για εκποίηση και συρρίκνωση των Ε.Α.Σ-ΕΛ.ΒΟ και ΛΑΡΚΟ, εκφράζει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ομοσπονδία εργατών μετάλλου (ΠΟΕΜ).                                
Όπως τονίζει η ΠΟΕΜ: «Η βάρβαρη κυβερνητική απόφαση για συρρίκνωση, εκποίηση και τεμαχισμό των Αμυντικών Βιομηχανιών   Ε.Α.Σ – ΕΛ.ΒΟ και ΛΑΡΚΟ , απερρίφθη με εξ ίσου  προκλητικό mail από την τρόικα.
Οι δανειστές  απαιτούν από την κυβέρνηση των προθύμων το κλείσιμο των επιχειρήσεων και την απόλυση του προσωπικού  χωρίς αποζημίωση.
Κυβέρνηση και Τρόικα εκλαμβάνουν τους εργαζόμενους ως εθνικό κόστος.
Τα Ε.Α.Σ και η ΕΛ.ΒΟ στηρίζουν την εθνική μας άμυνα και η ΛΑΡΚΟ είναι ο εθνικός μας ορυκτός πλούτος  ως   πέμπτη  βιομηχανία παγκοσμίως σε παραγωγή σιδηρονικέλιου.
Σήμερα στην ανάγκη επανεκκίνησης της οικονομίας διαγωνίζονται ποιός από τους δύο θα επιλέξει «καλύτερες συνθήκες σφαγής» για τους εργαζόμενους την κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης.
Εμείς απαντάμε αγωνιστικά, ότι στρατηγική μας θέση είναι ο δημόσιος χαρακτήρας των επιχειρήσεων εθνικής σημασίας  Ε.Α.Σ – ΕΛ.ΒΟ και  ΛΑΡΚΟ
Απορρίπτουμε και καταγγέλλουμε την κοινωνία της αγοράς που ευαγγελίζονται κυβέρνηση και τρόικα
Συνεχίζουμε με ανατρεπτικό προσανατολισμό και αναδεικνύουμε  διαρκώς την αξία των λαϊκών αγώνων για την υπεράσπιση του εθνικού μας πλούτου».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54