Ο Πάγκαλος, οι Αμερικανοί και οι «παράνομοι» του Ραδιομεγάρου

Το εγκώμιο των Αμερικανών που «μας έσωσαν από τον κομμουνισμό και άλλα δεινά», έπλεξε ο Θ. Πάγκαλος από το βήμα της «ελεύθερης» ΔΤ, δίνοντας συνέχεια στις επίμαχες δηλώσεις του περί παρακολουθήσεων Αμερικανών διπλωματών από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

 

Ο κ. Πάγκαλος διερωτήθηκε γιατί θα πρέπει να μισούμε τους Αμερικανούς όταν αυτοί είναι που μας έσωσαν από τον ναζισμό και από τον κομμουνισμό

Άφησε  μάλιστα σαφέστατα να εννοηθεί, ότι αυτοί που δεν θέλουν τους Αμερικανούς, είναι οι ίδιοι που κατέχουν το Ραδιομέγαρο. αυθαιρέτως και παρά τον νόμο και εξαιτίας τους, όπως είπε, έγινε πρόσφυγας στις εγκαταστάσεις της ΔΤ.

Ο πρώην υπουργός συμφώνησε επίσης απόλυτα με την παρότρυνση των παρουσιαστριών της ΔΤ, οι οποίες κάλεσαν την πολιτεία να επιδείξει πολιτική βούληση και  να εφαρμοστεί ο νόμος, ώστε να σταματήσει η «κατάληψη» στο Ραδιομέγαρο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Οντίν Λϊναρδάτου «όταν η πολιτεία λαμβάνει μία απόφαση, όσο καλή κακή ή οδυνηρή και αν είναι πρέπει ο νόμος να εφαρμοστεί»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01/11/2013 - 15:17

Πολυμέσα