Καταδίκη της βίας από την Συγκυβέρνηση

Οι δολοφόνοι, όποιοι και να είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την ενωμένη ελληνική κοινωνία, διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου  για την  ένοπλη επίθεση στο Νέο Ηράκλειο και υπογράμμισε «ας το γνωρίζουν οι πάντες».  

 

Δένδιας: «Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων»

«Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία», δήλωσε ο Υπ. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την άγρια δολοφονία και το σοβαρό τραυματισμό νέων ανθρώπων από αδίστακτους εγκληματίες», επισημαίνει η ΝΔ σε ανακοίνωση για την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο και υπογραμμίζει: «Καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει».

 

Αποτρόπαια χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, τη δολοφονία νέων ανθρώπων και ζητά την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας. Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας. Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα. Αυτές προστατεύουν τη χώρα. Μαζί με την  ψυχραιμία και την ενότητα του ελληνικού λαού.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεκρών. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02/11/2013 - 01:37