Μυτιλήνη: Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από την εφορία για 2.000 ευρώ

Με την απειλή της κατάσχεση του σπιτιού του από την Οικονομική Εφορία Μυτιλήνης ζει τον τελευταίο καιρό κ. Γιαννέλλης από τη Μυτιλήνη. Ο κ. Γιαννελης ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μείνει άνεργος με τη λήξη της σύμβασης του κινδυνεύει ο ίδιος και η πολυμελής οικογένειά του να βρεθούν στο δρόμο για το εξευτελιστικό χρέος των 2.288 € προς το Δημόσιο.

 

Το θέμα έφερε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου, η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ζητώντας να ληφθεί απόφαση - ψήφισμα κατά των απάνθρωπων ενεργειών του Υπουργείου και κατ’ επέκταση της Κυβερνητικής Πολιτικής που κυνηγάει τις λαϊκές οικογένειες για μικροχρέη με κατασχέσεις σπιτιών και τραπεζικών λογαριασμών αφήνοντας στο απυρόβλητο τους μεγαλοφοροφυγάδες του Κεφαλαίου που φιγουράρουν στις διάφορες «λίστες».

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου μετά από συζήτηση έκανε δεκτή την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος που απευθύνεται σε κάθε αρμόδιο καταδικάζοντας τέτοιες ενέργειες.

 

Απαιτεί από τους βουλευτές, τα κόμματα και την ΚΕΔΕ, την άμεση ενεργοποίηση για να σταματήσουν τέτοιες ενέργειες που στρέφονται σε αδύναμους συνανθρώπους μας απειλώντας την ομαλή ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους.

 

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο να υπάρχει τοίχος προστασίας τουλάχιστον στο δικαίωμα της κατοικίας των συνανθρώπων μας που υποφέρουν από την κρίση της χώρας μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04/11/2013 - 17:08