Να δώσει εξηγήσει ο Νίκος Δένδιας για τους προπηλακισμούς στο Ραδιομέγαρο ζητά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Να δώσει εξηγήσεις o Νίκος Δένδιας για τους προπηλακισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από το Ραδιομέγαρο, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, προειδοποίησε ότι σε διαφορετική περίπτωση, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα αποχωρήσει από τη συζήτηση. Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, ο οποίος επικαλούμενος τη βουλευτή Ραχήλ Μακρή, είπε ότι προπηλακίστηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.  Από το βήμα της Βουλής η κυβέρνηση έκανε και πάλι το άσπρο μαύρο με τον υπουργό Επικρατείας,  Δημήτρη Σταμάτη, να λέει ότι δεν υπήρξε προπηλακισμός, αλλά επιχειρήθηκε βίαιη είσοδος των βουλευτών μέσα στο κτίριο, πράγμα το οποίο δεν επετράπη.

 

Ο κ. Μαριάς, ζήτησε από το υπουργείο να σεβαστεί την ταυτότητα που επιδεικνύουν οι βουλευτές αλλιώς όπως είπε να την παραδώσουμε στο υπουργείου

Επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο ζήτησε και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος όπως και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.

Τη στάση των δυνάμεων ασφαλείας κατδίκασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09/11/2013 - 20:59