ANEΛ: «Συνυπεύθυνοι για τον όλεθρο όσοι δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην συγκυβέρνηση σήμερα!»

Με αφορμή την σημερινή ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υποστήριξε ότι η κάθε ψήφος βουλευτού υπέρ της συγκυβέρνησης συνοδεύεται τόσο από βαριά προσωπική ευθύνη για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στους Έλληνες πολίτες εφεξής και σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο όσο και από ξεκάθαρη επιβράβευση των μέχρι σήμερα πεπραγμένων.
 
«Αυτή την κρίσιμη ώρα πέρα από παρατάξεις και ιδεολογίες καλούμαστε σήμερα οι Βουλευτές να δηλώσουμε με τον πλέον επίσημο και μη αναστρέψιμο τρόπο εάν επικροτούμε τις μεθόδους, τις αποφάσεις και τις πολιτικές που υιοθετεί για όλα τα κρίσιμα ζητήματα της κοινωνίας και της οικονομίας η συγκυβέρνηση. Όλοι όσοι σήμερα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην συγκυβέρνηση είναι συνυπεύθυνοι για τον όλεθρο και την καταστροφή της πατρίδας μας.
 
Ψηφίζουν υπέρ της ύφεσης, υπέρ των δανειστών, υπέρ των αναγκαστικών εξώσεων και των κατασχέσεων, υπέρ της υπέρμετρης φορολόγησης, υπέρ της κατάλυσης του συντάγματος, υπέρ της μείωσης μισθών και συντάξεων, υπέρ της Τρόικας και της εθνικής υποδούλωσης, υπέρ της αυθαιρεσίας, υπέρ της φτωχοποίησης των πολιτών, υπέρ της υποβάθμισης του δημόσιας υγείας και παιδείας, υπέρ της οικονομικής ελίτ που πλουτίζει εις βάρος όλων των υπολοίπων, υπέρ των τραπεζών που χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, υπέρ των αυτοκτονιών των απελπισμένων.
 
Όλα όσα μέχρι τώρα έχουν επιβάλλει συγκυβερνώντες και Τρόικα αλλά και εκείνα που σκοπεύουν με περισσό θράσος και αναλγησία να προωθήσουν άμεσα, αποτελούν το διακύβευμα της σημερινής ψηφοφορίας για κάθε έναν από τους Τριακόσιους.
 
Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι ο κάθε πραγματικός πατριώτης Βουλευτής, που αγαπά αληθινά το ελληνικό έθνος και νοιάζεται ουσιαστικά για την λειτουργία και την ανάπτυξη του ελληνικού κράτους σήμερα με γνώμονα το φιλότιμο, την ευθύνη και την εντιμότητα θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης στις επιλογές του κ. Σαμαρά και των συνεργατών του.
 
Όσοι ωστόσο στοιχηθούν στην κομματική πειθαρχία παρακάμπτοντας τα μεγάλα ζητούμενα αυτής της διαδικασίας, από αύριο θα απολογούνται γι αυτή τους την επιλογή τους στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό» δήλωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10/11/2013 - 12:08