Μ. Ταμήλος: Οι «εκκαθαριστικές επιχειρήσεις» της Χρυσής Αυγής βόλευαν τη ΝΔ

Φωτιές άναψε η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 ότι «η δράση της Χρυσής Αυγής διευκόλυνε τη Νέα Δημοκρατία επειδή καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές», επειδή με αυτόν τον τρόπο δεν χρεωνόταν η κυβέρνηση και η αστυνομία το πολιτικό κόστος...

Παράλληλα, ο Μιχάλης Ταμήλος υποστήριξε ότι η δράση της Χρυσής Αυγής ωφέλησε και τον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το ποσοστά του, καθώς «εάν θέλει να βγει πρώτο κόμμα τότε η Χρυσή Αυγή πρέπει να έχει πάνω από 10-12%».

Οι θέσεις του Μιχάλη Ταμήλου προκάλεσαν την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έκανε λόγο για κυνική ομολογία από τα χείλη εκπροσώπου της κυβέρνησης, που εκθέτουν την ίδια, αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό. «Όσο και να θέλει να κρυφτεί η κυβέρνηση και να δείξει όψιμα αντιχρυσαυγίτικα αντανακλαστικά, οι ευθύνες της για το γιγάντωμα της ναζιστικής βίας είναι παραπάνω από προφανείς και δεν μπορούν να θαφτούν κάτω από το χαλί της κυβερνητικής προπαγάνδας» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14/11/2013 - 17:04

Πολυμέσα

http://youtu.be/sX6VWG7Vqrg