Οι Monty Python επιστρέφουν

Οι Monty Python θα επανενωθούν για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, όπως αναφέρει το BBC. Ο Τέρι Τζόουνς, ένα από τα μέλη του βρετανικού κωμικού συγκροτήματος δήλωσε: «Θα επανενωθούμε, αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε ένα θεατρικό σόου, είναι αλήθεια» και τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος: «Ελπίζω να κερδίσουμε πολλά χρήματα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να ξεπληρώσω την υποθήκη του σπιτιού μου». Οι John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones, Eric Idle και Michael Palin θα δώσουν μια συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στο Λονδίνο στη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσουν περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδιά τους.

Ο Eric Idle έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου:

Και σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου:

Ο John Cleese έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter:

Η επίσημη ανακοίνωση καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδιά τους θα γίνει μέσω συνέντευξης τύπου, την Πέμπτη στο Λονδίνο, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το δορυφορικό κανάλι Sky News. Ο μόνος που θα απουσιάζει είναι ο Graham Chapman, το έκτο μέλος των Μόντι Πάιθον που απεβίωσε το 1989 από καρκίνο.
 
Η τελευταία φορά που οι Monty Python είχαν συνεργαστεί ήταν πριν από τριάντα χρόνια, το 1983 στη ταινία «Meaning of Life», αν και  η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί, ήταν το 1998 στο Aspen RooftopComedy Festival.
 
Οι Monty Python έγιναν γνωστοί με την τηλεοπτική σειρά «Το ιπτάμενο τσίρκο των Μόντι Πάιθον» (Monty Python's Flying Circus), που μεταδιδόταν από το BBC από το 1969 ως το 1974 αλλά και από τις ταινίες And Now for Something Completely Different (1971), Monty Python and the Holy Grail (1974), Monty Python's Life of Brian (1979), Monty Python Live at the Hollywood Bowl (1982), Monty Python's The Meaning of Life (1983).
 
Δείτε μερικά κλασικά σκετσάκια από το Monty Python's Flying Circus:
 
 
 
 
 
 
 
ERTOpen.com
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19/11/2013 - 17:28