Ο Παναγιώτης Κελεσίδης ο θρυλικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο Αντώνης Καρπούζας ομοσπονδιακός προπονητής της Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδας & ο διεθνής παλαίμαχος μέσος και team manager Ανδρέας Μπονόβας είναι καλεσμένοι Τετάρτη στις 19:00

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης ο θρυλικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, θα μας ανοίξει την καρδιά του και μοιραστεί μαζί μας στιγμές από την παιδική του ηλικία, αλλά και από την σταδιοδρομία του στο ποδόσφαιρο. Αφορμή της συνέντευξής μας είναι η κυκλοφορία του βιβλίου του «το Λιοντάρι του Θρύλου” από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

Στην ραδιοφωνική μας παρέα την Τετάρτη στις 19:00 www.ertopen.com θα είναι ο Αντώνης Καρπούζας ομοσπονδιακός προπονητής της Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδας. Αλλά και ο διεθνής παλαίμαχος μέσος και team manager Ανδρέας Μπονόβας.

Ο Ανδρέας Μπονόβας επί έξι χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τη διετία 1986-1988 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 1986-87. Στους "ερυθρόλευκους" παρέμεινε και την επόμενη χρονιά, ενώ το 1988 αποχώρησε για να ενταχθεί για τέσσερα χρόνια στο δυναμικό του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με ματς της Τρίτης 30/5 στο Γήπεδο ΚΕΡΑΤΕΑΣ με τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ για φιλανθρωπικό σκοπό ( Για τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΗ ) ώρα συγκέντρωσης 5.00 μ.μ. με έναρξη 6μμ καλούνται οι εξής : Θα τιμηθούν οι ΜΠΟΝΟΒΑΣ Α. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Ν. ΙΒΑΝ ΡΟΥΣΕΦ !!! Για τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ο Τέως Πρόεδρος ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ Β. !!! ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΒΕΡΒΕΡΗΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΚΑΛΤΣΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΖΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΤΣΑΝΟΣ ΓΚΟΥΛΗΣ ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ ΣΑΙΠΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ ΛΕΑΚΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΡΜΥΛΑΓΟΣ ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ ΡΟΥΣΕΦ ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΛΟΥΚΙΝΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΣΥΡΜΑΣ ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ ΤΟΛΙΑΣ ΚΟΤΣΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΡΡΑΣ ΧΑΤΖΗΦΟΡΟΣ ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΧΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠ. ΧΑΤΖΗΧΑΛΕΠΛΙΣ !!! Akis Miaris : ΕΛΛ.ΠΟΔ.ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90' ΠΟΥΛΙΟΣ: ΦΩΤΟ MODELO CAFE ΡΩΤΑΣ : ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΛΑΚΙΔΗΣ Κ. : Τεχν. Δντης ΚΑΜΠΥΛΗΣ Γ. : ΕΦ.ΠΟΔ/ΡΟΥ Coach A.ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ