Kάθε Παρασκευή από τις 25/9, 15:00 μέ 16:00 η εκπομπή ‘Στον αέρα της μοτοσυκλέτας’

Από αυτή την Παρασκευή, 25/9/15, και κάθε Παρασκευή από τις 15:00 μέχρι 16:00 στην ελεύθερη φωνή της ΕΡΤ open θα φυσάει η εκπομπή ‘Στον αέρα της μοτοσυκλέτας’ με το Θανάση Μουρίκη.

Η θεματολογία της εκπομπής θα περιλαμβάνει την παρουσίαση προσώπων, ομάδων και καταστάσεων που έχουν σχέση με τους δυο τροχούς, ιστορικά θέματα, ανάδρομες στο παρελθόν μέσα από μνήμες αγώνων αλλά και ιστορικών γεγονότων που συνδέονται με το χθες της Ελλάδας. Ακόμη, θα παρουσιαστούν θέματα της επικαιρότητας από εκδηλώσεις, αγώνες, δραστηριότητες, αλλά και προβληματισμούς που αφορούν το κόσμο της μοτοσυκλέτας όπως είναι η ασφάλεια του αναβατή και η σωστή και πολιτισμένη οδική και κοινωνική συμπεριφορά.

Η εκπομπή είναι ανθρωποκεντρική θεωρώντας την ελευθερία το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου, την έκφραση μέσα από το πνεύμα του σύγχρονου καβαλάρη και αγωνιστή. Έτσι, θέση στον ‘αέρα της μοτοσυκλέτας’ έχει κάθε μοτοσικλετιστής και μοτοσικλετίστρια που θέλει να διηγηθεί τη δική του ιστορία και να καταθέσει την προσωπική του απόδραση και άποψη.

Η ελεύθερη φωνή της κοινωνίας θα ενωθεί με τον αέρα της μοτοσυκλέτας γιατί και οι μοτοσικλετιστές είναι μέρος της κοινωνίας με ελεύθερη με έκφραση. Μαζί θα ταξιδέψουμε όμως και συνετά, με σεβασμό στο χθες και με τις καλύτερες προοπτικές για το αύριο, πατώντας πάνω στη γνώση, στο συναίσθημα και την αγάπη μας για τον υγιή μοτοσυκλετισμο.

Και δυο λόγια για το Θανάση Μουρικη. Ενεργός μοτοσικλετιστής με αγάπη στα ταξίδια μέσα από ορεινές και περιπετειώδεις διαδρομές. Πρώην αγωνιζόμενος σε αγώνες ταχύτητας και με συμμετοχές σε εκτός δρόμου αγώνες και διοργανώσεις, έχοντας πλοηγήσει επίσημα ομάδες μοτοσικλετιστών σε οργανωμένες εκδρομές. Έχει αρθρογραφήσει για το περιοδικό μοτοσυκλέτας ΜΟΤΟ, είναι μηχανικός μοτοσυκλετών και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής μοτοσυκλέτας 2wRide που για φέτος διανύει την τρίτη σεζόν.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18/09/2015 - 11:07