Απόψε η τελευταία συναυλία των Active Member

Σήμερα Σάββατο 7 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα στο Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, η τελευταία συναυλία των Active Member, σημαίνοντας την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού ταξιδιού 23 ετών.

Aκολουθούν ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για την διευκόλυνση όσων βρεθούν στο χώρο της συναυλίας.
Παρακαλώ "μελετήστε" αυτό το αρχείο για την διευκόλυνσή σας την ημέρα της συναυλίας.

Συμβουλεύουμε τους κατόχους των εισιτηρίων να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς βρίσκονται δίπλα στο χώρο. 

Πιο συγκεκριμένα: Λεωφορειακές γραμμές: 444, 550, 602, Α7, X14 (24ωρη γραμμή από Λεωφόρο Κηφισίας). Στάση Ολυμπιακό Στάδιο. Επίσης η 24ωρη γραμμή 500, στάση Ειρήνη.
ΗΣΑΠ: Σταθμός Ειρήνης.
Τελευταίο δρομολόγιο από Σταθμό Ειρήνης με κατεύθυνση προς Πειραιά 00:24π.μ. (για όποιον ενδιαφέρεται!!)
Τελευταίο δρομολόγιο από Σταθμό Ειρήνης προς Κηφισιά 00:56π.μ. (για όποιον ενδιαφέρεται!!)
Ωστόσο ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με το ιδιωτικό τους όχημα, πωςθα λειτουργήσει το parking της οδού Κύμης (βλέπε χάρτη) χωρητικότητας 400 θέσεων. Η είσοδος του κοινού θα γίνεται από την οδό Σπύρου Λούη –Πύλη Ζ- (βλέπε χάρτη). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων που θα χρησιμοποιήσουν τον σταθμό του ηλεκτρικού στην Ειρήνη, θα κατευθυνθούν είτε από την βοηθητική είσοδο (βλέπε χάρτη) είτε από την κεντρική είσοδο (βλέπε χάρτη) για να εισέλθουν στο Ποδηλατοδρόμιο.
Τα εκδοτήρια του χώρου θα λειτουργήσουν από τις 19:00 στην είσοδο της Αρένας που βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Λούη –Πύλη Ζ- (βλέπε χάρτη). 

Παρακαλώ πρωωθήστε τον χάρτη αυτό ή ενημερώστε αναλόγως προκειμένου όλα να κυλήσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά μέχρι την έναρξη της συναυλίας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8μ.μ. και από εκείνη την ώρα θα υπάρχει στο χώρο μια έκπληξη (καλό είναι να καταφέρετε να είστε εκεί!). Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα ανέβουν στη σκηνή στις 9μ.μ. γιατί έχουν σίγουρα πολλά να πουν... 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54