Παράσταση στις 30/11 για την ενίσχυση του Δικτύου Μεταναστριών Μέλισσα στο Vault

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου τα έσοδα της παράστασης “Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη” που παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Vault θα δοθούν για την ενίσχυση του Δικτύου Μεταναστριών Μέλισσα.

Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει ενημέρωση των θεατών από εκπρόσωπο της Μέλισσας και μέλος του δικτύου εθελοντών.

Ο Πολυχώρος Vault στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου μία παράσταση με κοινωνικό αντίκρισμα, δίνοντας στους θεατές την ευκαιρία να απολαύσουν ένα σύγχρονο θεατρικό έργο και ταυτόχρονα να ενισχύσουν τις ενέργειες του Δικτύου.

Η ανατρεπτική μαύρη κωμωδία της Χριστίνας Σαμπανίκου, “Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη”, σε σκηνοθεσία Βίκυς Αδάμου, τη συγκεκριμένη ημέρα θα παρουσιαστεί με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων του Δικτύου Μέλισσα.



Έναρξη παράστασης 21:00.


Είσοδος είναι 10 ευρώ.
Κράτηση θέσης απαραίτητη.


Πολυχώρος VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26, Βοτανικός
Τηλ.: 213 0356472
κιν: 6945993870
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
          Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29/11/2015 - 01:34