Ο Μάκης Σεβίλογλου και η Μαρία Παπανικολάου την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Ο ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3-9   ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ  ΤΗΣ ΕΡΤ

 

 

22.00 Ο Μάκης Σεβίλογλου έρχεται κοντά μας από την Κοζάνη για να μας τραγουδήσει δικά του τραγούδια αλλά και παραδοσιακά σε  διασκευή,  όπως αυτά του τελευταίου του  βιβλίου-cd «Παράθυρο ανοιχτό». Το 2003 εμφανίζεται  στην δισκογραφία, με το τραγούδι «θα μεγαλώνουμε μαζί», που τραγουδήθηκε από τη Χαρούλα Αλεξίου, το 2006 συνθέτει- γράφει στίχους στα μισά τραγούδια του album της«Βύσσινο και νεράντζι» . Τ

Το 2008  εκδίδεται  ο πρώτος ολοκληρωμένος  του  δίσκος«Γλυκό μεθύσι» στίχοι-μουσική δική του,  ερμηνεύει ο ίδιος, η Χαρούλα  Αλεξίου- που είναι  και παραγωγός αυτής της δουλειάς- και ο Δημήτρης Μητροπάνος, ενώ  το 2010 οι «Άγκυρες» και το 2011 σε ζωντανή ηχογράφηση  η περιοδεία του στην Ολλανδία. Έχει συνεργαστεί επίσης  με τους: Λιζέτα Καλημέρη, Μανόλη Λιδάκη, Βασίλη Καρρά, Πίτσα Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Μαρία Παπανικολάου, τους στιχουργούς Γιώργο Κορδέλα, Φωτεινή Λαμπρίδη, Δημήτρη Κίτσιο και  μελοποίησε Κώστα Καρυωτάκη και Κατερίνα Γώγου. Έχει γράψει μουσική για παιδικό θέατρο και ντοκυμανταίρ ιστορικού ενδιαφέροντος όντας αρχαιολόγος!

 Την Τρίτη θα είναι στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ  με τη  Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, την γνωρίσαμε από τις  συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς επίσης σημαντικούς καλλιτέχνες.

 

Μαζί τους οι :

Δημήτρης Λάππας-κιθάρες - μπουζούκι

Αποστόλης Βαγγελάκης- πνευστά

Βαγγέλης Μαραμής- ακορντεόν

Μάριος Μακρής- ακουστική κιθάρα

Δημήτρης Κίτσιος- κοντραμπάσο


 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ KAΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΡΤ -  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03/09/2013 - 11:11