Κατερίνα Βρανά – Ντερμπεντέρισσα | Sold out & νέα παράταση παραστάσεων

Μετά τα σερί από sold out, η Κατερίνα Βρανά ξαναχτυπά στο Arch Club Live Stage με την «Ντερμπεντέρισσα», προσθέτοντας παραστάσεις για όλες τις Κυριακές του Απριλίου.

Εθιστικά αστεία και πιο τρυφερή από ποτέ. Όσοι την είδατε, ξέρετε. Όσοι δεν την είδατε ακόμη, τι περιμένετε; Σπεύσατε να κλείσετε το εισιτήριο για μια τέλεια ανοιξιάτικη βραδιά!

Κατερίνα Βρανά- Ντερμπεντέρισσα

Νέα παράταση παραστάσεων
Κάθε Κυριακή του Απρίλη (21 και 28/4)

Στο Arch Club Live Stage
Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός

Προπώληση: https://shorturl.at/eqwZ9

▪ Ποια είναι τα τέσσερα μοναδικά επαγγέλματα που δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα;
▪ Ποια είναι η πιο κολλητή άσπονδη φίλη της που την ακολουθεί σαν στόκερ παντού τις πιο ακατάλληλες στιγμές;
▪ Πώς ένα καινούριο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες μπορεί να φτιάξει τη μέρα σου;
▪ Γιατί, ενώ οι καιροί αλλάζουν, οι ενδυματολογικές επιλογές των ανδρών περιορίζονται;
▪ Ξέρετε μήπως αν υπάρχει μια λέξη που να εμπεριέχει όλες τις ιδιότητες μιας δυναμικής, έξυπνης, αλανιάρας και θαρραλέας γυναίκας;

Τα τελευταία επτά χρόνια ήταν αρκετά επεισοδιακά για την Κατερίνα. Τα τελευταία τέσσερα ήταν επεισοδιακά για όλο τον κόσμο. Μετά από ένα σχεδόν θανατικό, μία αναπηρία, μία πανδημία, δύο καραντίνες και τρεις παραστάσεις (“Staying Alive”, Το διαδικτυακό «Καλή Βρανοχρονιά» και το επετειακό «Φέτα, Σεξ και Αναπηρία»), η αγαπημένη stand up κωμικός έρχεται με σπαρταριστό υλικό μέσα από το οποίο αναρωτιέται πού βρίσκεται και πού βρισκόμαστε σήμερα.

Με την μοναδική, χαρακτηριστική της ματιά, η Κατερίνα εξετάζει πώς αισθάνεται η ίδια ως γυναίκα και ως κωμικός με τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις, πώς και αν η αναπηρία έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα της, τη θηλυκότητά της, τη σεξουαλικότητα και το χιούμορ της, ενώ μιλά για όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες χαρές που μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα.

Μια βαθιά ειλικρινή και απολαυστικά αστεία παρατήρηση όσων ζούμε σήμερα και συχνά δεν θίγουμε, ιδωμένα μέσα από το απίθανα κωμικό φίλτρο της Κατερίνας Βρανά. Της φίνας, της ντερμπεντέρισσας.

Ταυτότητα παράστασης
Κατερίνα Βρανά – Ντερμπεντέρισσα

Πού: Arch Club΄Live Stage, Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός
Πότε: Κυριακές 21 και 28 Απριλίου στις 21:00
Εισιτήρια: 15 € (προπώληση), 19 € (πόρτα)
Ειδική τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 11€ και 12€
Προπώληση: MORE.COM https://t.ly/wK6iY και στα δίκτυα καταστημάτων των Public, Nova, Media Markt, Shell, BP, EKO, Metro, My Market.
Διάρκεια: 90’
Παραγωγή: HAH Comedy / TMR Entertainment Group
Προβολή & Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will

*Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ.

 

3

1