Ειδήσεις από την ΕΡΑ Φλώρινας

ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Η ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;

«Δεν είναι δυνατό να προσπαθούν με αλλαγές προσώπων, να καλύψουν επικοινωνιακά την συνέχιση της ίδιας πολιτικής» επισημαίνει σε ανακοίνωση του το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας  αναφερόμενο στον ανασχηματισμό. Υπογραμμίζει δε ότι το δένδρο της «παραίτησης» Θεοχάρη δεν μπορεί με κανένα τρόπο να καλύψει το δάσος της βάρβαρης μνημονιακής φορολογικής  πολιτικής,  μιας πολιτικής που εξοντώνει μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, πνίγει τους πολίτες σε χρέη και αφήνει στο απυρόβλητο μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής και διαπλεκόμενα συμφέροντα. Στην ανακοίνωση του θέτει και δύο ερωτήματα τα οποία όπως αναφέρει χρήζουν άμεσης απάντησης. Ρωτά εάν θα συνεχιστεί η ασκούμενη φορολογική πολιτική; Σε τι ακριβώς  «ολιγώρησε» ο κ. Θεοχάρης; Και εάν υπήρξαν ή όχι πιέσεις -  παρεμβάσεις στον κ. Θεοχάρη; Και αν ναι, γιατί δεν προσφεύγει στη Δικαιοσύνη;

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει σήμερα  στην Κοζάνη, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, από τα οποία τα 9 θέματα αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.  Τα θέματα που αφορούν την Φλώρινα είναι η έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών από κατολισθήσεις – κατασκευή τεχνικών στο δρόμο Νυμφαίο – Υδρούσα», η έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή αγωγών άρδευσης στο Λέχοβο», η έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή εξωτερικών αγωγών αποχέτευσης στο Δ.Δ Πολυπλατάνου», η έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Προστασία – πρανών – αποκατάσταση κατολισθήσεων στο οδικό δίκτυο Ν. Φλώρινας», η έγκριση παράτασης προθεσμίας έργου: «Διαμόρφωση – κατασκευή ισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού Αμμοχωρίου», η έγκριση παράτασης προθεσμίας έργου: «Αποκατάσταση φθορών στη γέφυρα του Αγίου Αχιλλείου», η έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Βελτίωση εγκαταστάσεων ξενώνα Ψαράδων», η έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Καθαρισμός αποστραγγιστικών καναλιών στο Τ.Δ Ν. Καυκάσου»  και η  έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Διαμόρφωση εισόδου ΣΣ Ιωαννίδη» Π.Ε Φλώρινας.

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΟΑΕΔ

Από τις 8:30 έως και τις 13:30 μετά το μεσημέρι θα εξυπηρετούνται οι πολίτες από το Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας,  Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και η οποία θα ισχύει από σήμερα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

Το νέο της βιβλίο «Θάνατος με χείλη Κόκκινα» παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη στην Φλώρινα τη Δευτέρα 16 Ιουνίου. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις εκδόσεις «Καστανιώτη», το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά» και το Μορφωτικό Τμήμα - Όμιλος Βιβλίου του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης». Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του συλλόγου Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10/06/2014 - 15:50