Ειδήσεις από την ΕΡΑ Καρδίτσας

- Χωρίς κενά δημοτικά και νηπιαγωγεία του νομού Καρδίτσας: Το πρώτο κουδούνι για τα δημοτικά και νηπιαγωγεία του νομού Καρδίτσας θα ηχήσει χωρίς προβλήματα σε ότι αφορά τις τοποθετήσεις δασκάλων και νηπιαγωγών, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ωστόσο από την πλευρά των εκπαιδευτικών εκφράζεται προβληματισμός για κενά που θα προκύψουν με την έναρξη της χρονιάς εξαιτίας των μακροχρόνιων αδειών όπως είναι η άδεια μητρότητας και κύησης αλλά και για το ρυθμό πρόσληψης των ειδικοτήτων που προβλέπονται για τη λειτουργία των σχολείων διευρυμένου ωραρίου.

- Η χειρότερη περίοδος των εκπτώσεων για τους εμπόρους της Καρδίτσας: Ο κόσμος δεν μπήκε στα εμπορικά καταστήματα γιατί δεν περισσεύουν χρήματα. Τα παίρνει «όλα» η εφορία, δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Ηλίας Αντωνίου, σχολιάζοντας την περίοδο των θερινών εκπτώσεων, οι οποίες σημειωτέον ήταν από τις χειρότερες των τελευταίων ετών.

- Ετοιμάζονται οι εργαζόμενοι για τη ΔΕΘ: Ετοιμάζονται οι εργαζόμενοι δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για το συλλαλητήριο του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με στόχο η συμμετοχή να είναι μαζική. Εργατικό Κέντρο, Σύλλογοι, σωματεία, κόμματα δρομολογούν λεωφορεία προκειμένου να αναχωρήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη.

- Συμμετοχή στη 12η πανελλήνια λαμπαδηδρομία συλλόγων και φορέων εθελοντών αιμοδοτών: Ο Δήμος Καρδίτσας συμμετέχει στην 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στην Καρδίτσα. Η «φλόγα αγάπης» που άναψε στις 22 Αυγούστου στο μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη έχει προγραμματιστεί να διέλθει από την Καρδίτσα στις 25 Σεπτεμβρίου και για την καλύτερη προετοιμασία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με όλους του φορείς και τις εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54