Οδικές παρεμβάσεις για έργα σε Κηφισίας και Μεσογείων

Ο Αύγουστος, λόγω χαμηλού κυκλοφοριακού φόρτου, είναι συνήθως μήνας οδικών έργων και παρεμβάσεων. Έτσι και φέτος σε σειρά επισκευών στους μεγάλους οδικούς άξονες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, αλλά και τη βελτίωση της αισθητικής της πόλης, προχωρά μέσα στον Αύγουστο η Περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνει τους πολίτες για τις παρεμβάσεις στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων και ζητά τη συνεργασία τους ώστε να γίνονται γνωστά τα επικίνδυνα σημεία.

Μεταξύ των εργασιών συντήρησης που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί είναι η αντικατάσταση από συνεργεία της ΔΚΕΣΟ κατεστραμμένου από τροχαίο στύλου οδοφωτισμού στη νησίδα που βρίσκεται επί της Λεωφ. Μεσογείων, απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Στην ενημέρωση της Περιφέρειας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος ζήτησε και τη συνεργασία των πολιτών, καλώντας τους «να μας υποδεικνύουν διαρκώς σημεία που θα πρέπει να παρεμβαίνουμε καθημερινά».

Μάλιστα ανακοίνωσε πως στην τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2015, αποφασίστηκε, σε συνεργασία με τον σύλλογο «SOS τροχαία Εγκλήματα», να δημιουργηθεί ιστοσελίδα «όπου θα δημοσιεύονται από τους πολίτες φωτογραφίες από τα σημεία-παγίδες των οδικών αξόνων σε όλη την Αττική, ώστε να επιταχύνονται οι παρεμβάσεις και οι λύσεις από τους αρμόδιους φορείς με πρώτη την Περιφέρεια Αττικής».




πηγή: efsyn.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07/08/2015 - 01:14