Συνέλαβαν τον Τζαβέντ Ασλάμ και δέκα..

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Συνέλαβαν τον Τζαβέντ Ασλάμ και δέκα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας για χάρη του πρέσβη του Πακιστάν. Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι.

Σε προκλητικές, αλλά καθαρά απρόκλητες από τους διαδηλωτές,  συλλήψεις προχώρησε σήμερα το πρωί η ΕΛΑΣ ένδεκα μελών της Πακιστανικής  Κοινότητας Ελλάδος, ανάμεσα τους και τους επικεφαλής της κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ. Συνέχιζαν την κινητοποίηση μεγάλης διάρκειας για να φύγει ο πρέσβης, η οποίος ξεκίνησε από τις 24 Αυγούστου. Κρατούνται στο ΑΤ Συντάγματος.

Η Πακιστανική Κοινότητα έχει καταγγείλει και με κατάθεση στοιχείων στην εισαγγελία την διαφθορά στην πρεσβεία με δωροδοκίες και εκβιασμούς και απειλές κατά της ζωής μελών της Πακιστανικής κοινότητας. Από την αρχή της κινητοποίησης η ΕΛΑΣ συνεργάστηκε με τον πρέσβη. Κάλυψε τραμπούκικες επιθέσεις μπράβων του πρέσβη κατά των διαδηλωτών. Οι ρατσιστικές συμπεριφορές των αστυνομικών που «επιτηρούν» την κινητοποίηση καθημερινά δεν έχουν όρια. Κάθε τόσο επιχειρούν να λογοκρίνουν την μικροφωνική των διαδηλωτών ζητώντας να μην χρησιμοποιείται.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων και αν σταματήσει η ΕΛΑΣ να κάνει πλάτες στο διεφθαρμένο πρέσβη του Πακιστάν.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54