ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤHΣ



Στη γενικευμένη επίθεση μέσω των μνημονίων και με τις γνωστές μεθόδους των κυβερνήσεων που έχουν υποταχθεί σε αυτά, ενάντια στον απλό λαό, με στόχο την εξαθλίωση του και την υποταγή του, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται για το κοινό καλό.


Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει και στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα στους ηρωικούς συνδικαλιστές που ΔΕΝ γονατίζουν και υψώνουν το ανάστημα τους απέναντι στο άδικο που φέρνουν τα μνημόνια.

Πόσο μάλλον στους συναδέλφους της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που τα μέλη της ξαναδικάζονται, μαζί με 5 αλληλέγγυους πολίτες, καθώς και στο μέλος του ΔΣ – ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στο κτίριο 7, μετά από 11 αναβολές και παρ’ ότι έχουν περάσει 4 χρόνια και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στο κτίριο 8, για απεργία, που παρότι χαρακτηρίστηκε παράνομη και καταχρηστική, συνεχίστηκε για τον ίδιο λόγο.


Δικάζονται γιατί ;

Γιατί το 2011 καταλαμβάνοντας επί 4 ήμερες το κτίριο πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ, εμπόδιζαν την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να στείλει τις διακοπές εντολής ρεύματος στα σπίτια των φτωχών και άνεργων συνάνθρωπων μας που είχαν φέρει σε εξαθλίωση και που αδυνατούσαν να πληρώσουν το παράνομο ΧΑΡΑΤΣΙ.


Ο αγώνας για την προάσπιση των συμφερόντων της κοινωνίας και του κόσμου της εργασίας απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων που με αυταρχικό τρόπο προσπαθούν να ποδοπατήσουν και να τελειώσουν την αλληλεγγύη και το δικαίωμα αντίστασης στις πολιτικές εξαθλίωσης θα είναι διαρκής και ανυποχώρητος, γιατί οι ζωές μας είναι πάνω από τα μνημόνια και όσους τα πρεσβεύουν.

Στις κυβερνήσεις των μνημονίων που εντείνουν καθημερινά τον αυταρχισμό τους σε βάρος ατομικών, συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθερίων, που κουρελιάζουν το Σύνταγμα, το κοινωνικό κράτος,  τις κατακτήσεις, ξεπουλούν  τον πλούτο  της χώρας,



Η απάντηση  μας είναι  πάντα μία : Αλληλεγγύη - Αντίσταση και Αγώνας !

  

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!



Θα κλιμακώσουμε τους αγώνες και τη δράση μας και δεν θα τους περάσει.



ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ !



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!



ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!



Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ






Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54