ΚΕΕΡΦΑ: Τραμπούκικες επιθέσεις μαχαιροβγαλτών σε βάρος μελών της Πακιστανικής Κοινότητας‏

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Τραμπούκικες επιθέσεις μαχαιροβγαλτών σε βάρος μελών της Πακιστανικής  Κοινότητας

Τραμπούκοι της πρεσβείας του Πακιστάν έχουν βγει παγανιά από το μεσημέρι απειλώντας με μαχαίρια μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος που εδώ και δύο μήνες κινητοποιούνται και απαιτούν να φύγει ο διεφθαρμένος πρέσβης. Αναζητούν τον επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ και τον δημοσιογράφο της επιχειρώντας να σπείρουν το τρόμο.

Συγκεκριμένα σταμάτησαν μέσα στην στοά Σοφοκλέους και Μενάνδρου τον Ζακά Ουλά, τον χτύπησαν και έβγαλαν μαχαίρι προειδοποιώντας τον να μην ξαναπάει στην κινητοποίηση έξω από την πρεσβεία.

Αργότερα ο Σ. Χ. μαζί με άλλους, σταμάτησαν τον ιμάμη Χαφέζ Ακράμ πίσω από το Εθνικό Θέατρο και τον προειδοποίησαν να μην πάει ξανά έξω από τη πρεσβεία γιατί …ξέρει τι θα πάθει τώρα…δείχνοντας του τα μαχαίρια τους. 

Η εμπλοκή της πρεσβείας του Πακιστάν είναι άμεση. Άλλωστε η Πακιστανική Κοινότητα έχει καταγγείλει ότι δέχεται απειλές για την ζωή μελών της από στελέχη της πρεσβείας, χωρίς αυτό να έχει προκαλέσει την αντίδραση της ελληνικής πολιτείας.

Η πανικόβλητες αυτές αντιδράσεις των στελεχών της πρεσβείας έρχονται μετα από εξελίξεις μέσα στο Πακιστάν όπου πλέον αναζητούν αντικαταστάτες της διπλωματικής αντιπροσωπείας στην Αθήνα, μετά τις τεκμηριωμένες καταγγελίες δεκάδων μεταναστών εργατών για τα μαύρα χρήματα που απαιτούν προκειμένου να ανανεώσουν διαβατήρια η να επικυρώσουν ένα έγγραφο
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54