Για δεύτερη φορά συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο αυτόφωρο μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας. Συγκέντρωση αλληλεγγύης 29/10

Για δεύτερη φορά συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο αυτόφωρο μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας - Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη, 29/10, 9πμ, Δικαστήρια, Λουκάρεως

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Σε καταστολή της κινητοποίησης της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η οποία διεκδικεί με κινητοποίηση διαρκείας να φύγει ο πρέσβης προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛΑΣ.

Για δεύτερη φορά, συνέλαβαν και παρέπεμψαν στο Αυτόφωρο Πταισματοδικείο με παρέμβαση του δημόσιου κατήγορου επτά διαδηλωτές γιατί… χρησιμοποιούσαν ντουντούκα!

Αποτελεί πρόσκληση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ο πρέσβης χρησιμοποιεί ομάδες κρούσης και μαχαιροβγάλτες , κάποιοι από τους οποίους μάλιστα έχουν συλληφθεί, να συνεχίζει την τακτική της κάλυψης μιας διπλωματικής αντιπροσωπείας που λειτουργεί ανοικτά εγκληματικά.

Αυτές οι μεθοδεύσεις ανοίγουν το δρόμο για την καταστολή των κινητοποιήσεων όλων. Καλούμε τα συνδικάτα και τις οργανώσεις της αριστεράς να καταγγείλουν αυτές τις αθλιότητες.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28/10/2015 - 19:01