Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Ο Σαμαράς έφυγε .Τα ΜΑΤ γιατί εξακολουθούν να παραμένουν στο ραδιομέγαρο;;;



αναδημοσίευση απο το klassikoperiptosi.blogspot.gr :

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Ζητώ τις υπογραφές σας προκειμένου να διώξουμε από το Ραδιομέγαρο την αστυνομία. 
Για όσους συναδέλφους δεν είναι στην Αθήνα, να πω πως τους τελευταίους μήνες αστυνομικοί και ασφαλίτες βρίσκονται στο προαύλιο σε καθημερινή βάση, ενίοτε και ματατζήδες. Συχνά δε ανεβαίνουν ένοπλοι στο κυλικείο για καφέ.

Όποιος  θέλει μπορεί να στείλει e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα  "συλλογή υπογραφών", το ονοματεπώνυμο , το χώρο εργασίας  και την ειδικότητά του προκειμένου να συμπληρωθεί ο κατάλογος με τους συνυπογράφοντες το παρακάτω κείμενο.
Σας ζητώ όμως και κάτι ακόμα. Να τυπώσετε το κείμενο και να το δείξετε και στους συναδέλφους που είναι δίπλα σας, να ζητήσετε την υπογραφή τους και να μου τη στείλετε με τον ίδιο τρόπο.
Επειδή η αστυνομία στο Ραδιομέγαρο κάθε μέρα αυξάνεται, καλό είναι τις υπογραφές να τις μαζέψουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ας πούμε μέχρι τις 17 του μήνα.

Ευχαριστώ. 
Ειρήνη Φωτέλη 
εργαζόμενη  στην ΕΡΤ


"
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μετά από ένα δίχρονο αγώνα, καταφέραμε να ανοίξουμε τη δημόσια ραδιοφωνία-τηλεόραση και να καταργήσουμε στην πράξητο «μαύρο». 
Στο διάστημα αυτό ήρθαμε πολλές φορές αντιμέτωποι με την αστυνομία και τις δυνάμεις καταστολής, με κορυφαία τη στιγμή που τα ΜΑΤ μας εκδίωξαν από το Ραδιομέγαρο.
 Όχι γιατί κάναμε κάτι ενάντια στην κοινωνία, αλλά, γιατί ερχόμασταν σε σύγκρουση με τα συμφέροντα της τότε κυβέρνησης και των καναλαρχών. 
Στο διάστημα των πέντε μηνών που είχαμε υπό την ευθύνη μας το Ραδιομέγαρo -από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2013- οπότε και εκδιωχθήκαμε από τα ΜΑΤ, δεν 
σημειώθηκε καμία ζημιά, φθορά ή κλοπή στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό της ΕΡΤ, παρά το γεγονός ότι πλήθος κόσμου επισκεπτόταν τον χώρο.
Aποτελεί πρόκληση για τους εργαζόμενους η καθημερινή παρουσία αστυνομικών οργάνων, ασφαλιτών και δυνάμεων καταστολής στο κτιριακό συγκρότημα, τους τελευταίους μήνες. Δεν μπορεί να παραχθεί ούτε πολιτισμός, ούτε ψυχαγωγία, ούτε ενημέρωση σε ένα κτίριο που φυλάσσεται από αστυνομικούς. Είναι δε επικίνδυνο για όλους, το να κυκλοφορούν ανάμεσά μας οπλισμένοι, ακόμα κι αν αυτοί είναι αστυνομικοί.
Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνσή τους.
Εργαζόμαστε ώστε το παραγόμενο προϊόν να είναι το καλύτερο για την κοινωνία και θέλουμε η ΕΡΤ να είναι ανοιχτή στην κοινωνία και φωνή της."




    

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12/12/2015 - 15:47