Αντί να ρίξουν το φράχτη ανοίγουν στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κόρινθο και την Αμυγδαλέζα

Δεν έχει φρένο ο ρατσιστικός κατήφορος του Γ.Μουζάλα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ όπως δείχνει η απόφαση για να ανοίξει ξανά το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Κορίνθου ενώ σειρά έχει η Αμυγδαλέζα.

Η μεταφορά των μεταναστών από το Μαρόκο για κράτηση στη Κόρινθο  με σκοπό την απέλαση επανατοποθετεί την πολιτική της κυβέρνησης στο σημείο που την άφησαν οι Σαμαροβενιζέλοι , με τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα του Ξένιου Δία και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση στηρίζει το αντιδραστικό σχέδιο της ΕΕ για την μετατροπή της FRONTEX  σε στρατιωτικό σώμα επέμβασης σε περιοχές όπου περνάνε οι μετανάστες με στόχο την παρεμπόδιση με μαζικές συλλήψεις , εγκλεισμό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και απελάσεις.

Αυτό που πρέπει αν απαντήσει ο Γ.Μουζάλας και οι  φίλοι του είναι πόσα παιδιά ακόμη θα πνίξουν ώστε να μπει τέλος στο ρατσιστικό κλείσιμο των συνόρων;

Σε όλη την Ευρώπη οι πολιτικές του ρατσισμού, της ισλαμοφοβίας ανοίγουν το δρόμο στην ακροδεξιά και το φασισμό. Έτσι έφτασε η Λεπέν στην Γαλλία να απειλεί να είναι η δύναμη που θα κερδίσει από τη δυσαρέσκεια απέναντι στη  κυβέρνηση Ολάντ.

Είναι ώρα για να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας ενάντια σ τη ρατσιστική ΕΕ-φρούριο που μαζί με το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία σπέρνουν με τις βόμβες το θάνατο στη Συρία.

Η πανελλαδική διαδήλωση στις 23-24 Γενάρη είναι η κλιμάκωση των αγώνων για να ανοίξουν τα σύνορα, να πέσουν οι φράχτες και να διεκδικήσουμε νομιμοποίηση των μεταναστών, άσυλο και  στέγη στους πρόσφυγες, καμία απέλαση
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54