Το Σήμα Αλέρτ απόψε 8 - 10 στην ΕΡΤopen

Θα ξεκινήσουμε σήμερα στις 8 το βράδυ, με ένα θέμα που έχει να κάνει με την αλληλεγγύη, την συνδικαλιστική δράση και την ελευθεροτυπία, που όπως φαίνεται είναι υπό διωγμό, καθώς στις 11 Ιανουαρίου δικάζονται στα Τρίκαλα εξ αναβολής, συνδικαλιστές, αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον αγώνα των καθαριστριών του Νοσοκομείου Τρικάλων και δημοσιογράφοι, που δημοσίευσαν κείμενα για το συγκεκριμένο θέμα.

Μετά θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας κ. Βαγγέλη Μπούτα καθώς σε απάντηση του προτεινόμενου ασφαλιστικου σχεδίου ξεκίνησε ήδη από χθες νέος γύρος κινητοποιήσεων της μικρομεσαίας αγροτιάς .

Ακόμη θα μεταφερθούμε τηλεφωνικά, στους απεργούς εργαζόμενους στα πεντάμηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στο Κέντρο Αγώνα εξω από το Υπουργείο Εργασίας να μιλήσουμε για την συνέχεια του αγώνα, από τους συμβασιούχους με την Σταυρούλα Βερούτη.

Επίσης απόψε στις 9 στο studio της ΕΡΤopen είναι καλεσμένοι, ο Διδάκτορας πυρηνικής φυσικής (σωματιδιακής Φυσικής) Αθανάσιος Στάβερης και ο Φυσιοδίφης Νικόλαος Γουλόπουλος με θέμα :" Ελληνική πρόταση στον ΟΗΕ για την απόκρουση διαστημικών καταιγίδων στην εκπομπή "Σήμα Αλερτ" που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας.

Συντονιστείτε στους 106.7 στα fm στην Αττική στην ΕΡΤopen. Επίσης εναλλακτικά όσοι είστε εκτός Αττικής, μπορείτε να μας ακούσετε από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 με έδρα τη Βοιωτία ή από τον ραδιοσταθμό του εργατικού κέντρου Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία και διαδικτυακά στην www.ertopen.com σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08/01/2016 - 19:17