Στις Βρυξέλλες για να μετάσχει στο συνέδριο «Ασπίδα της Ευρώπης: Η Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ» η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να μετάσχει στο διεθνές συνέδριο «The Shield of Europethe EU Charter of Fundamental Rights» «Ασπίδα της Ευρώπης: Η Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ», που διοργανώνει, κατόπιν πρωτοβουλίας της Ιταλίδας Ευρωβουλευτού Barbara Spinelli, η ομάδα της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο GUE/NGL και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει στη θεματική ενότητα «Economic crisis and austerity: an undemocratic state of emergency?» "Οικονομική κρίση και λιτότητα: Μία αντιδημοκρατική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης;".
Στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετέχουν ευρωβουλευτές, ακαδημαϊκοί, εμπειρογνώμονες, καθώς και εκπρόσωποι οργανισμών, κινημάτων και συλλογικοτήτων από όλη την Ευρώπη.




Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.guengl.eu/news/article/the-shield-of-europe-the-eu-charter-of-fundamental-rights-13-01-2016
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54