Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο. Λαοθάλασσα και σήμερα στο Σύνταγμα. Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

Με χαιρετισμούς και ομιλίες εκπροσώπων από μπλόκα πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο των αγροτών και αλληλέγγυων στο Σύνταγμα το μεσημέρι, με αφίξεις ακόμα περισσότερων από την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη βόρεια Ελλάδα.

Στο Σύνταγμα βρέθηκαν, επίσης, επιστημονικοί φορείς, Δικηγόροι, Μηχανικοί κ.α. καθώς και φοιτητικές και μαθητικές οργανώσεις.

Στη συγκέντρωση έδωσε το παρόν μεγάλο μπλοκ του ΠΑΜΕ, το οποίο ήρθε στο Σύνταγμα μετά από συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία.
 Στο Σύνταγμα παρευρέθηκε, επίσης, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ η ΟΚΔΕ και το ΕΠΑΜ με πολλά πανό και σημαίες, η Λαϊκή Ενότητα, με επικεφαλής τον Παναγ. Λαφαζάνη και πολλά από τα κεντρικά στελέχη της ΛΑ.Ε. καθώς και άλλοι ακόμα αντιμνημονιακοί σχηματισμοί. 

Kλειστές ηταν η Πανεπιστημίου, η Σταδίου, η Ακαδημίας, η Πειραιώς, η Αθηνάς, η Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας.

Το βράδυ της Κυριακής λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί σε όσους επιθυμούν να μελετήσουν και να υπογράψουν τις προτάσεις που θα στείλει τη Δευτέρα στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων της χώρας, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

Από την ερχόμενη Δευτέρα σε συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στα μπλόκα οι αγρότες ανά την Ελλάδα, πρόκειται να λάβουν αποφάσεις για την κλιμάκωση, και με εναλλακτικές μορφές, των κινητοποιήσεων τους.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13/02/2016 - 16:50