Στο #ERTopen-Mind με τον Νικόλα Τζαβάρα, αυτή την Κυριακή στις 11:00 ο γονέας Νεκτάριος Βεντούρης και η Βέφα Χειμαρριού

19 Μαρτίου 2017

«ERTopenMind»
Η ευαίσθητη εκπομπή της ERTopen που δίνει μικρόφωνο στις ευπαθείς ομάδες του ιδιαίτερου πληθυσμού με σκοπό να αφυπνίσει συνειδήσεις, να ιάσει αντιλήψεις και να αποσφραγίσει τα ώτα της κοινωνίας γύρω από τα προβλήματα των ΑμεΑ. 



Κάθε Κυριακή 11:00-12:00 το πρωί με τον Νικόλα Τζαβάρα, συζητάμε, προβληματιζόμαστε και αναλύουμε κοινωνικά θέματα επικαιρότητας. 

Αυτή την Κυριακή στην εκπομπή «ERTopen-Mind» που παρουσιάζει ο Νικόλας Τζαβάρας θα είναι φιλοξενούμενοι οι γονείς κ. Βεντούρης Νεκτάριος και η κ. Γενοβέφα Χειμαρριού από την «Παρέμβαση για την Ειδική Αγωγή». Η φωνή απόγνωσης των γονέων που εναντιώνεται με τη νέα σύμβαση για την Ειδική Αγωγή και ενώνεται με εκείνη των χιλιάδων θεραπευτών .

Νέα παράταση μέχρι τέλος Μαρτίου από την Κυβέρνηση. Αναδίπλωση του αν. Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη που σκέφτεται να μεγαλώσει την οικονομική πίτα και της δαπάνες της Ειδικής Αγωγής. Θορυβημένοι και αγχωμένοι οι κυβερνώντες με την στεντόρεια και συσπειρωμένη φωνή των γονέων, των παρόχων υπηρεσιών υγείας, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας με τις περικοπές που θέλουν να καταφέρουν στις ευπαθείς ομάδες.

Μείνετε συντονισμένοι...από το ραδιόφωνο σας, στους 106.7 στα FM στην Αττική ή μέσα από το διαδίκτυο σε ολόκληρο τον κόσμο στο www.ertopen.com και στο live24.gr
Για τη συμμετοχή σας ! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002910 ή στέλνοντας μήνυμα SMS στην ERTopen γράφοντας: 
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54