Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν σήμερα Τετάρτη 25 Απρίλη στις 10 π.μ σε πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Με κεντρικό σύνθημα, «Με τον αγώνα μας να μην τους επιτρέψουμε τον επανυπολογισμό και το κόψιμο των συντάξεων μας και τη μείωση του αφορόγητου», οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν σε πανσυνταξιουχικό ξεσηκωμό, με κινητοποιήσεις στην Αττική, η έναρξη των οποίων θα γίνει με συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 25 Απρίλη στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Δημαρχείου) στην Αθήνα.  Στη συνέχεια θα γίνει πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.


Στη σημερινή κινητοποίηση, όπως και στις άλλες συγκεντρώσεις που έχουν ανακοινώσει για την Αττική οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για τις επόμενες βδομάδες, συμμετέχει επίσης ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών και περιχώρων.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα κινητοποιήσεων στην Αττική θα συνεχιστεί όλο το επόμενο διάστημα, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιούνται την ίδια περίοδο από τα συνταξιουχικά σωματεία σε όλη τη χώρα.

Κινητοποίηση συνταξιούχων θα γίνει επίσης σήμερα Τετάρτη και στις Σέρρες, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.






















Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54