Ο ταλαντούχος και πολυπράγμων ηθοποιός , σκηνοθέτης και θεατρικός παραγωγός Γεράσιμος Σκαφίδας είναι καλεσμένος στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τετάρτη στις 11:00 π.μ.

Ο ταλαντούχος και πολυπράγμων ηθοποιός , σκηνοθέτης και θεατρικός παραγωγός Γεράσιμος Σκαφίδας είναι καλεσμένος στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ στο ραδιόφωνο ΕΡΤopen 106.7 fm www.ertopen.com την Τετάρτη στις 11:00 π.μ.
Ο Γεράσιμος Σκαφίδας θα μας μιλήσει για το κλείσιμο των θεάτρων στην εποχή της πανδημίας και τα προβλήματα που έπονται από αυτή τη βίαιη συνθήκη στο χώρο της τέχνης.

Αν και οι παραγωγές του, τα τελευταία χρόνια σπάνε ταμεία, επαναλαμβάνονται και την επόμενη σεζόν και αποσπούν τις καλύτερες κριτικές, φέτος η χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους τους παραγωγούς.
Παρόλα αυτά τόλμησε μαζί με τον Νικορέστη Χανιωτάκη, που μετράνε δέκα χρόνια φιλίας και συνεργασίας και αξιοποίησαν αυτή την κρίση με συνεργασίες.

Εν όψει υγειονομικής κρίσης έκαναν περιοδεία «τη Μήδεια του Μποστ » και τις «Μάγισσες του Σάλεμ» γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να μην φοβηθούμε και να κάνουμε ένα βήμα ώστε να δείξουμε ότι τα θέατρα είναι χώρος ασφαλής. Θα είναι μία συνέντευξη με πολύ ενδιαφέρον. Ραντεβού την Τετάρτη στις 11:00 π.μ.

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54