Άγιος Σάββας: Τρομοκρατια και Εκδικητικες μετακινήσεις εργαζομένων σε άλλο νοσοκομείο

Καταγγελίες για εκδικητικές μετακινήσεις προσωπικού στον «Άγιο Σάββα», κάνει ο , ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο, Κώστας Καταραχιάς.

Αναφερόμενος στην απαράδεκτη συμπεριφορά της διοίκησης του νοσοκομείου να καλέσει σε πειθαρχικό έλεγχο …. εργαζόμενους που προσβλήθηκαν από τον Covid-19 δήλωσε ότι οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ) συνεχίζονται παρά την κατακραυγή.

«Σήμερα το πρωί κάλεσαν ειδικευόμενη γιατρό και δύο νοσηλεύτριες που νόσησαν πριν ένα μήνα από κορονοϊό, μπήκαν σε μια περιπέτεια με κίνδυνο της ζωής τους και των οικογενειών τους. Και αντί να τους πουν ευχαριστώ που δουλεύουν σε αυτές τις άθλιες συνθήκες που έχουν επιβάλλει οι διοικήσεις και το υπουργείο, πάνε να τις κατηγορήσουν ότι φταίνε που κολλήσαν» είπε.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα», Κώστας Καταραχιάς, καταγγέλλει  πως πραγματοποιούνται εκδικητικές μετακινήσεις όσων εργαζομένων αντιδρούν στην δραματική κατάσταση που επικρατεί. Ο κ. Καταραχιάς σήμερα ενημερώθηκε με επείγον έγγραφο για την μετακίνηση του, από τον «Άγιο Σάββα» στη ΜΕΘ του «Σωτηρία», την στιγμή που δεν σχετίζεται με το αντικείμενο... όπως αναφέρει   στο Γιωργο Φιλιππάκη στην ertopen 106,7   - ertopen.com

HXHTIKO

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10/12/2020 - 00:38