Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η ηθοποιός με το περίσσιο ταλέντο θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη στις 10:00π.μ.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η ηθοποιός με το περίσσιο ταλέντο, και με τις καθηλωτικές ερμηνείες της σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη στις 10:00π.μ.στο ραδιόφωνο ΕΡΤopen 106.7 fm και www.ertopen.com
Ο δυναμικός χαρακτήρας με το γλυκό της χαμόγελο, το μελαγχολικό της βλέμμα, οι κινήσεις του σώματος και ο τρόπος, που βγαίνουν οι λέξεις από τα χείλη της, συνθέτουν μια ηθοποιό που ξεχωρίζει.

Την θαυμάσαμε ως Ρηνούλα στο «Πρόβα Νυφικού», ως Πηνελόπη στο «Η αγάπη άργησε μια μέρα», ως Ευρυδίκη στη «10η Εντολή», ως Έλλη στον «3ο Νόμο» μα την αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από τους υπέροχους ρόλους της στο θέατρο.
Με την αγαπημένη ηθοποιό θα συζητήσουμε για τους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της, αλλά και για την ζοφερή πραγματικότητα στο χώρο της τέχνης λόγω της πανδημίας.

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54