Η αγαπημένη ταλαντούχα ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη είναι καλεσμένη στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη στις 13.00

Η αγαπημένη ταλαντούχα ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη είναι καλεσμένη στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη στις 13.00 στο ραδιόφωνο ΕΡΤopen 106.7 fm και www.ertopen.com H Φωτεινή Ντεμίρη έχει σημαντικές δουλειές στο ενεργητικό της, ενσαρκώνει ξανά την «Κανέλα Πουλοπούλου» την φουρνάρισσα στο «Καφέ της Χαράς», ενώ είναι παντρεμένη στην πραγματικότητα με τον «Τρελαντώνη», Χάρη Γρηγορόπουλο. Με την ηθοποιό θα συζητήσουμε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της, για το «Καφέ της Χαράς», για τον γάμο της και για τα παιδιά τους. Ο γιός της μάλιστα έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, γεγονός που τους γεμίζει χαρά παρά την αβεβαιότητα του επαγγέλματος.

Θα συζητήσουμε επίσης με την αγαπημένη ηθοποιό για το θλιβερά επίκαιρο θέμα των περιστατικών ψυχολογικής και σωματικής βίας, αλλά και σεξουαλικών παρενοχλήσεων ηθοποιών από ανθρώπους του θεάτρου. Αλλά και για την τραγωδία που συμβαίνει στην τέχνη, την εποχή της πανδημίας και την φτωχοποίηση των εργαζομένων στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54