Armarima : Κάλεσμα προς στιχουργούς και ερμηνευτές της Ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής

Κάλεσμα προς στιχουργούς και ερμηνευτές της Ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής
Ο B.D.Foxmoor των Active Member και η ιδρυτική ομάδα του δικτύου που αποτελείται από 12 καλλιτέχνες (από διάφορα μέρη της Ευρώπης) καλούν όσους στιχουργούς και ερμηνευτές από την Ευρωπαϊκή μουσική σκηνή αντιτίθονται σε κάθε μορφή λογοκρισίας, παρέμβασης και αποκλεισμού της έκφρασης και των καλλιτεχνικών έργων. Δυστυχώς σε όλες τις χώρες της Ευρώπης κι όχι μόνο, οι κυβερνήσεις ετοιμάζουν νόμους υπέρ μιας πρωτόγνωρης για τα τελευταία 70 χρόνια λογοκρισίας (είναι νωπά όσα συνέβησαν στην Ισπανία).
Πρώτο μέλημα μας, λοιπόν, είναι η ελευθερία της έκφρασης
και το ελεύθερο μοίρασμα των τραγουδιών μας.

Χωρίς μικροπολιτικές κατευθύνσεις σας καλούμε σ’ ένα λεύτερο και δυνατό μέτωπο εναντίον όλων όσων τολμήσουν να μας φιμώσουν.
Χρόνια τώρα όλοι μας αγωνιζόμαστε για να καταφέρουμε να μοιραστούμε ελεύθερα τα τραγούδια μας, τις σκέψεις μας, τους στοχασμούς και τα όνειρά μας. Έφτασε η στιγμή που δεν πρέπει να επιτρέψουμε τις δεύτερες σκέψεις και τις εμμονές του καθενός μας να μας κρατήσουν χωριστά. Ο καθένας μας πρέπει να υποστηρίξει την πορεία του εώς εδώ, αλλά και τα όνειρα του για όσα μπορούμε ακόμα να σκαρώσουμε λεύτεροι.
Για κάθε καλλιτέχνη η ελευθερία ήταν μέχρι τώρα το σπουδαιότερο ιδανικό του κι έτσι πρέπει να παραμείνει, αδέρφια. Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία γιατι απλά κάποιος πρέπει να το κάνει και ονομάσαμε το δίκτυο:
Armarima (που στα λατινικά σημαίνει “η ρίμα ως όπλο”).
“Οπλίστε” λοιπόν ξανά και πάμε να τους δείξουμε πώς γίνεται.

Περιμένουμε σε πρώτη φάση ένα μήνυμα σας ότι είστε διαθέσιμοι και μετά όλοι μαζί θα προτείνουμε και θα σχεδιάσουμε την κοινή δράση μας.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να ‘στε λεύτεροι.
Επικοινωνήστε μαζί μας σε πρώτη φάση αν αποδέχεστε το κάλεσμα κι αν έχετε να προτείνετε κάτι για τον αρχικό σχεδιασμό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 
 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28/02/2021 - 19:49