Θανάσης Παπαγεωργίου ο Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και τ. Πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη 11:00 π.μ.

Θανάσης Παπαγεωργίου ο Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και τ. Πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη 11:00 π.μ. στο ραδιόφωνο ΕΡΤopen 106.7 fm www.ertopen.com
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος του θεάτρου, που πάνω από μισό αιώνα, καταθέτει ψυχή, όραμα, ταλέντο, ήθος στην ιστορική «ΣΤΟΑ» του, που ξεκίνησε σε πέτρινα χρόνια… και που για πείσμα των καιρών και των αντίξοων συνθηκών, κράτησε ανόθευτο το όραμα για ποιοτικό θέατρο και ανέδειξε ως «ιερή αποστολή» το ελληνικό έργο. Αυτό που κατάφερε μέσα από μία σπουδαία πορεία, είναι το θεατρόφιλο κοινό να τον ακολουθεί πιστά και να σηματοδοτεί «εγγύηση ποιότητας» . Πέρα από αυτά όμως, σε προσωπικό επίπεδο, εντυπωσιάζει η ευγένεια, η αρχοντιά, η αξιοπρέπεια, η σκέψη, ο λόγος, η αμεσότητα και η απλότητά του.

Πρόσφατα ο Θανάσης Παπαγεωργίου συνέταξε ανοικτή επιστολή με αποδέκτη την Υπουργό Πολιτισμού. Μέσω της επιστολής εξηγεί γιατί αποσύρει την αίτηση για επιχορήγηση του Θεάτρου «ΣΤΟΑ» και κατακεραυνώνει την Λίνα Μενδώνη.
Με τον σπουδαίο καλλιτέχνη θα συζητήσουμε τα κομβικά σημεία της σημαντικής πορείας του, αλλά και τη δραματική επικαιρότητα της πανδημίας που συνθλίβει όχι μόνο το θέατρο αλλά και ολόκληρο τον κλάδο της τέχνης.
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη στις 11:00

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54