Κόλαφος από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην δολοφονία Καραϊβάζ: η έρευνα άμεσα να εξιχνιάσει αν σχετίζεται με τη δουλειά του!!!!!!Η Πρόεδρος της Κομισιόν φωτογραφίζει το κίνητρο: ελευθερία του τύπου!

Κόλαφος από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην δολοφονία Καραϊβάζ: η έρευνα άμεσα να εξιχνιάσει αν σχετίζεται με τη δουλειά του!!!!!! Γράφει στο twitter πριν λίγο ο Νταβίντ Σασόλι/David Sassoli: ”Συντετριμμένος από την είδηση της δολοφονίας του Έλληνα δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι έρευνες πρέπει να διευκρινίσουν επειγόντως εάν η δολοφονία συνδέεται με το έργο του. Τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του.”

Μάλλον σκότωσαν λάθος άνθρωπο, έκαναν το μοιραίο λάθος….ποτέ δεν ξέρεις όταν σηκώνεις ένα όπλο για να ρίξεις κάποιον άνθρωπο ποιές δυνάμεις είναι από πίσω του χωρίς να το ξέρει ούτε κι ο ίδιος .. ίσως ν΄ανοίξουν κι οι Πύλες της Κολάσεως!!!

H Λογοκρισία στην Ελλάδα σκοτώνει!!!!!!! Ο Νταβίντ Μαρία Σασόλι είναι Iταλός πολιτικός και δημοσιογράφος, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος. Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2009, εξελέγη Πρόεδρος του στις 3 Ιουλίου 2019…

Tην πάτησαν γιατί για πολύ κακή τους τύχη και συγκυρία ο νυν Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου έτυχε να είναι και δημοσιογράφος!!!!!οπότε ξέρει από μέσα την κατάσταση…

Eπίσης εδώ υπάρχει serial killer ενοχλητικών δημοσιογράφων καθώς πριν μερικούς μήνες εξ επαφής απόπειρα δολοφονίας και σοβαρός τραυματισμός και του Στέφανου Χίου…. ενώ η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια είχε επίσης συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Καταρράκωση της εικόνας της χώρας διεθνώς από τον serial killer ενοχλητικών δημοσιογράφων .. που κυκλοφορεί ανάμεσα μας ελεύθερος.…..εδώ ο Ιταλός αφήνει αιχμές για το κίνητρο και φωτογραφίζει τουλάχιστον τους ηθικούς αυτουργούς ενώ ανησυχεί να μην βαλτώσει η διαδικασία…

Και η σελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μας παίζει!!!! στην γαλλική…..

Και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής-Κομισιόν μας κατακεραυνώνει το ειδεχθές κίνητρο που ουσιαστικά το αποτυπώνει με σαφήνεια είναι Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ … ”του έκλεισαν το στόμα” 


dimpenews.com

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54