Ο Δημήτρης Λύρας πλοιοκτήτης και ιδρυτής της Ulysses systems και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Lyras Shipping.είναι καλεσμένος στην ΕΡΤ open

Ο Δημήτρης Λύρας πλοιοκτήτης και ιδρυτής της Ulysses systems και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Lyras Shipping.είναι καλεσμένος στο ΕΡΤopen | www.ertopen.com

Είναι άριστος γνώστης της ιστορίας των Οινουσσών, ευρυμαθής και κανείς δεν αμφισβητεί την προσφορά του στα δρώμενα της ναυτιλίας.

Θα μιλήσουμε με τον Δημήτρη Λύρα o οποίος είναι ένα ορόσημο της μακρόχρονης ναυτιλιακής παράδοσης της οικογένειας Λύρα και θα σχολιάσουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική ναυτιλία, αλλά και για την ιστορία των Οινουσσών. Στο σύνολο των Ελλήνων εφοπλιστών, οι καταγόμενοι από τις Οινούσσες αποτελούν το 30%: σε αυτούς συγκαταλέγονται οι οικογένειες Λύρα, Λαιμού, Πατέρα, Χατζηπατέρα, Νικολού, Ποντικού, Λυγνού και πολλές άλλες.
Μαζί μας στην εκπομπή θα είναι και ο Παντελής Παντελής Διευθύνων Σύμβουλος της πρωτοποριακής εταιρείας στα πληροφορικά συστήματα στην βιομηχανία της ναυτιλίας Ulysses systems.