Η ΕΡΤ Open κολλάει και μεταφέρει ιδιαίτερα μεταδοτικές ιδέες στον κόσμο. | Τέταρτη Βράδυ 22:00 - 00:00 οι Βουτηγμένοι στον Βούρκο

ΧΟΥΝΤΑΑ..ΕΕΕ..ΜΥΚΟΟΟΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ…!
Σήμερα το βράδυ 22:00 - 00:00

Εδώ και λίγες ημέρες η συχνότητα της Ertopen - radio 106,7 αποτελεί παρελθόν. Με απόφαση της κυβέρνησης αποφασίστηκε ότι μάλλον κολλάει και μεταφέρει ιδιαίτερα μεταδοτικές ιδέες στον κόσμο.

Να σημειωθεί πως η προαναφερθείσα συχνότητα δόθηκε στο δεύτερο πρόγραμμα το οποίο χωρίς κανένα λόγο θα εκπέμπει και από τους 106.7, έτσι για να μην μπερδεύεστε!

Σύμφωνα με επίσημα στόματα που τρώνε με χρυσά κουτάλια, από τη στιγμή που άνοιξε η κρατική ΕΡΤ, η ERTOPEN που την έτρεχε και εκφραζόταν τόσος κόσμος είναι περιττή. Η ελευθερία λόγου είναι περιττή. Αν είσαι όρθιος κολλάς τον συνάνθρωπό σου. Καθιστός όχι είσαι μια χαρά και ο πρώτος.

Οπότε και ως συνέπεια των παραπάνω, καθιστός και ακούγοντας δεύτερο πρόγραμμα από δύο συχνότητες δεν πρόκειται να κολλήσεις κορωνοιό. Γιατί έτσι δεν κολλάει. Όχι επειδή άνοιξαν τα clubs της Μυκόνου και της Παραλιακής για να ικανοποιηθούν οι απανταχού τουρίστες και Δαπίτες, η χουντική νεολαία δηλαδή.

Οπότε Μύκοοοοοονοςςςςς, τα λέμε το βράδυ της Τετάρτης 7/7/2021 στις 10 με 12 διαδικτυακά στην www.ertopen.com και στο live24 όσο έχουμε ακόμα εγκαταστάσεις να εκπέμπουμε.

ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ στο βούρκο , Aggelos Aligiannis και SexPyr "The Human Man" Πάμε πάλι, ΧΟΥΝΤΑΑ..ΕΕΕ..ΜΥΚΟΟΟΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ…!