Λίνα Κλείτου: Το απαράδεκτο σχόλιο για τον Γιάννη Μάγγο – «Ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί»

Σε μια άκρως ντροπιαστική και απαράδεκτη ανάρτηση προέβη η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, η οποία θέλοντας να πάρει θέση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια πρόσβαλε τον Γιάννη Μάγγο, πατέρα του δολοφονημένου Βασίλη Μάγγου.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανεβάσε μια εικόνα του κ. Μάγγου στην οποία ο άνθρωπος κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε «Ακούστε καλά τι λένε οι φοιτητές, θέλουμε δημόσιες και δωρεάν σπουδές», και τον χαρακτήρισε «τυπάκο με κατσιασμένο μαλλι», λέγοντας παράλληλα ότι η φωτογραφία αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Πιο συγκεκριμένα η Λίνα Κλείτου έγραψε: «Καλύτερη διαφήμιση υπέρ των Ιδιωτικών ΑΕΙ από αυτή που κάνει ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί, δεν θα μπορούσε να γίνει.Ολη η αποτυχία του προοδευτικού σκοταδισμού, σε μια εικόνα».

 

Η δημοσιογράφος με αυτή της την ανάρτηση εκτός ότι προσπαθεί να συκοφαντήσει τις τεράστιες κινητοποιήσεις που γίνονται από τους φοιτητές, ταυτόχρονα επιτίθεται και στην εμφάνιση ενός ανθρώπου μιλώντας για κατσιασμένα επαναστατικά μαλλιά.

Για όσους δεν ξέρετε μάλιστα την Λίνα Κλείτου, πρόκειται για μια δημοσιογράφο φιλικά προσκείμενη προς τη Νεα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είχε γίνει ξανά viral στο παρελθόν όταν και μετά από πυροβολισμό ρομά από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη η ίδια είχε πει για το θύμα «Όποιος στα 16 κλέβει για λίγα, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα».