ΠΑΕ Κηφισιά: Δημοσίευσε βίντεο με τον Μπέο να αποκαλεί «μαϊμού» τον Α. Τετέι

Ένα ακόμη ντροπιαστικό βίντεο με την στάση του Αχιλλέα Μπέου βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτήν την φορά από την ΠΑΕ Κηφισιά, έπειτα από την καταγγελία του παίκτη της Ανδρέα Τετέι, ότι κατά την αναμέτρηση με τον Βόλο, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση.

Ειδικότερα, στο βίντεο φαίνεται ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος να παρακολουθεί τον αγώνα και να λέει «μαϊμού».

Θυμίζεται ότι ο Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε την Κυριακή ρατσιστική επίθεση σε βάρος του από άτομο που βρισκόταν στον πάγκο του Βόλου: «Θα ήθελα να πω, αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε ”μαϊμού”. Είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ, γι’ αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν».

Το βίντεο της ΠΑΕ Κηφισιάς για τον Αχιλλέα Μπέο
Τη Δευτέρα, η ομάδα του Τετέι ανήρτησε βίντεο με την εν λόγω ρατσιστική συμπεριφορά, αναφέροντας:

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ που έκανε τη ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

 


 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13/02/2024 - 12:50