ΠΟΕΔΗΝ: Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Laszlo Andor

Αποτέλεσε αίτημα με τουλάχιστον δύο επιστολές να έχουν αποσταλεί που ζητούσαν συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον Επίτροπο Laszlo Andor για την κατάσταση του Συστήματος Ψυχικής Υγείας. Τελικά το αίτημα ικανοποιήθηκε και στις 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση στην Αθήνα. Επισυνάπτουμε τη σχετική αλληλογραφία:


Προς τον Πρόεδρο
της ΠΟΕΔΗΝ
κ. Μιχάλη ΓΙΑΝΝΑΚΟ


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της επιστολής που αποστείλατε προς τον Επίτροπο Laszlo Andor σχετικά με την πραγματοποίηση συνάντησης με εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Επίτροπος πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα στις 16 και 17 Ιουνίου. Με βάση το πρόγραμμα του Επιτρόπου, η συνάντηση αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουνίου και ώρα 14.30, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα (Βασ. Σοφίας 2, Αθήνα).

Δεδομένου του περιορισμένου χρόνου στο πρόγραμμα του Επιτρόπου, στη συνάντηση θα συμμετέχουν και οι Πρόεδροι των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων Αττικής και Θεσσαλονίκης καθώς και εκπρόσωποι της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής, οι οποίοι έχουν επίσης αποστείλει αντίστοιχο αίτημα προς τον Επίτροπο.

Θερμή παράκληση να μας ενημερώσετε έγκαιρα για τη διαθεσιμότητά σας κατά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα και, σε περίπτωση που θα συνοδεύεστε από κάποιον συνεργάτη σας, να μας γνωρίσετε το όνομα και την ιδιότητά του. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα υπάρχει διερμηνεία ελληνικά/αγγλικά/ελληνικά.

Τέλος, θα παρακαλούσαμε θερμά να μας γνωρίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σας, κατά προτίμηση κινητού, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ευχαριστούμε και αναμένουμε την απάντησή σας, παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με τιμή,


Ντενίζ ΚΟΥΓΙΟΥΦΑ







ΑΘΗΝΑ 26/5/2014
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3131


    
ΠΡΟΣ: ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


    Αποδεχόμαστε την πρόσκληση για συνάντηση με τον Επίτροπο Laszlo Andor την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 και ώρα 14.30 προκειμένου να συζητήσουμε τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σύστημα Ψυχικής Υγείας της χώρας μας.
    Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα συνοδεύεται από τα εξής μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής:
1.    ΛΕΤΤΑ ΜΕΘΩΝΙΟΥ    Γενική Γραμματέας
2.    ΕΡΜΟΛΑΟΣ ΚΑΣΣΕΣ    Αντιπρόεδρος
3.    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Αντιπρόεδρος
4.    ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ     Μέλος Γενικού Συμβουλίου


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                ΛΕΤΤΑ ΜΕΘΩΝΙΟΥ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54