ΠΕΙK: "Δυστυχώς το μήνυμα των εκλογών ΔΕΝ έφτασε πραγματικά στην Αριστοτέλους"


Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών είναι το δευτεροβάθμιο σωματείο - Ομοσπονδία που εκπροσωπεί την συντριπτική πλειοψηφία των Ιδιωτικών Κλινικών που λειτουργούν στην χώρα. Mε ανακοίνωσή της αναφέρεται στις επιλογές του υπουργείου Υγείας και επισημαίνει τα εξής:


"Δυστυχώς το μήνυμα των εκλογών ΔΕΝ έφτασε πραγματικά στην Αριστοτέλους........
Ο Υπουργός Υγείας κατά την προσφιλή του παλαιοκομματική τακτική εκτοξεύει απειλές για καταγγελία Συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ για όσες Κλινικές προχωρήσουν σε Επίσχεση Εργασίας.

Δυστυχώς έχει μεγάλο θράσος. Ας βρει το πολιτικό θάρρος να πει στον Ελληνικό λαό ότι ζητά να νοσηλεύουμε ασθενείς και να πραγματοποιούμε Χειρουργεία χωρίς να μας πληρώνει. Αντί όμως να πει την αλήθεια απειλεί και εκβιάζει.

Κύριε Υπουργέ
Πολιτική Υγείας με «κλοπιμαία» από τους παρόχους δεν γίνεται. Ζητάμε ότι πιο λογικό και δίκαιο. Να πληρωνόμαστε για όσες υπηρεσίες παρέχουμε με δικους σας τιμοκαταλογους.

Εάν ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να πληρώνει, γιατί έχει καταρρεύσει εξαιτίας της πολιτικής σας, ας μην ζητά να αγοράζει ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες Υγείας. Ας αγοράσει όσες μπορεί και μέχρι τον μήνα που μπορεί. Ο Έλληνας ασθενής πρέπει να μάθει την αλήθεια. Εάν δεν έχετε το θάρρος να την πείτε τότε θα την πούμε εμείς.

Όσο για τις απειλές σαςπληροφορούμε ότι «δεν μασάμε». Η επερχόμενη επίσχεση η οποία πυροδοτείται από τις ενέργειες σας θα έχει καθολική συμμετοχή.
Θα εκπλαγείτε!!!.


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54