Τετραήμερο εκδηλώσεων στην Καλαμάτα για την επέτειο του «μαύρου» στην ΕΡΤ

Τετραήμερο εκδηλώσεων για τη «μαύρη» επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, από την Τετάρτη 11 μέχρι το Σάββατο 14 Ιουνίου διοργανώνει η ΕΡΑ Καλαμάτας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:


ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 7 μ.μ.: Αναμετάδοση των εκδηλώσεων που θα γίνουν έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα.

- 8:30 μ.μ. Συναυλία με τοπικά μουσικά σχήματα.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ, 8:30 μ.μ.: Προβολή του ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, 8:30 μ.μ.: Συζήτηση για την ΕΡΤ, την ΕΡΑ Καλαμάτας, την ΕRT OPEN και την προσφορά τους με προσκεκλημένους εκπροσώπους των τοπικών αυτοδιοικητικών, συνδικαλιστικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων φορέων.
- 10 μ.μ.: Συναυλία με τοπικό συγκρότημα

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 8:30 μ.μ.: Συζήτηση για το «μαύρο» στην ΕΡΤ, τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, τις αντισυνταγματικές εκτροπές, τη Δημοκρατία κ.λπ. Προσκεκλημένοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι της ΕRΤ OPEN, εφημερίδων και άλλων μέσων ενημέρωσης.

Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο χώρο που βρίσκεται η ΕΡΑ Καλαμάτας στο Ανατολικό Κέντρο και θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΑ Καλαμάτας και διαδικτυακά από την ΕRT OPEN.


Στο χώρο θα λειτουργεί όλες τις ημέρες έκθεση φωτογραφίας από τους αγώνες των εργαζομένων στη διάρκεια του χρόνου που πέρασε από το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στη ΕΡΑ Καλαμάτας καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν αγωνιστικά στις εκδηλώσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08/06/2014 - 12:56